diumenge, 18 d’abril del 2010

A per l'ascens!


Mai abans havíem començat un partit de rugbi amb tanta antelació com el de l'Alcobendas. Concretament, aquest partit va començar divendres al futbol sala, quan la XVI va aprofitar el partit per anar al Palau i va començar a carregar banderes pel diumenge.


Durant la srtmana vam estar intentant animar a la gent que provés l'experiència de venir a un partit de rugbi, i al final hem estat 9 els sangculerians que hem anat a la Teixonera a animar el Barça.


Tampoc mai abans havíem quedat a la Teixonera tan aviat. A les 11:25 ens hem trobat els primers membres de l'expedició per començar a preparar tota la paradeta pel partit d'avui q la Teixonera; tots ben carregats amb pals i motxilles on poràvem les pancartes i les banderes. La gran dificultat de tot el muntatge ha estat... treure la pancarta de l'Igualada, que estava ben enfonsada a dins de la bossa.


Poc a poc ha anat arribant la resta d'expedicionaris sangculerians, no sense problemes: "on collons està el camp?". Poc abans de la presentació els que estàvem al camp feiem de guies improvisats mitjançant els nostres mòbils.


Amb aquest panorama han sortit els jugadors al terreny de joc,i nosaltres també hi hem entrat per moure les banderes; aquesta vegada l'himne no ha acompanyat (ha sonat quan ja havia començat el partit!).


El partit ha acabat amb un ajustat 16-12. Molts nervis a la primera part (0-7) i remuntada a la segona, que ens perment amnar amb un petit coixí a Alcobendas. Alfinal del partit hem tornat a moure les banderes i ens hem sumat a la pinya que han fet els jugadors, cantant tots plegats el "t'arrambo".


Diumenge que ve anem a Alcobendas?


PD: A tots els sangculerians que heu debutat avui, així com els que ja havíeu vingut algun altre cop i avui heu repetit, moltes gràcies. Espero que no us haveu penedit de venir i que torneu aviat a veure un partit de rugbi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada