dimecres, 24 de novembre del 2010

El diumenge amb la ressaca i ....VICTÒRIA a l'estil stamford bridge

El diumenge va començar fidel al càntic "el dimenge amb la ressaca, al rugbi anem..." amb els efectes de la ratafia de la nit anterior.
Amb uns minuts de retard sobre l'hora prevista (a dos quarts de 12) ens trobem a l'estació del metro de la Vall d'hebron. Arribem al camp i penjem "la" pancarta (el banderó de l'Igualada); una sola per què no teníem precinto i sort de quatre agulles d'estendre.
Avui ens espera el Vigo el segon classificat per davant nostre, és un partit clau per mantenir les aspiracions d'ascens.

El partit comença ben encaminat amb un parcial de 13-0, amb un assaig i dues transformacions d'en Rafa (el gran crack de l'equip), fins que arriba en Gaby (Cairo), ens pregunta pel resultat i es comencen a torçar les coses... ens expulsen (per 10 minuts) a dos jugadors al final de la primera part i el Vigo acaba la primera part retallant fins a un 13-5.

La segona part continua amb la tendència ascendent del Vigo que va conseguir posar-se per davant (21-24). El Barça contínua atacant i atacant i en el temps de descompte quan ja estàvem ressignats a la derrota i desprès d'un llarg i agònic atac (i animant!!!!) vem plantar l'ovalada a la línia de 22 gallega. Final del partit 28-24, victòria super important per seguir tenint opcions de jugar la promoció d'ascens.

Destacar el fort vent que feia que, com no, ens va tumbar la pancarta coincidint amb un assaig del Vigo.

El proper partit, comença la segona volta, contra l'Hernani el cap de setmana del 4 i 5 de desembre

P.D: Es un dels millors partits que hem vist fins aleshores; molt disputat, amb jugades continuades i emoció, molta emoció! a part del dia del BUC (cervesa amb llet jajaja)