diumenge, 10 de gener del 2010

Derbi!

Si, feia molt que no s'actualitzava el blog... En part també perquè feia moltíssim que la XVI no anava a un partit de rugbi, concretament des de les celebracions del 85 aniversari de la secció.

Per tant, vist que no tornarem a aparèixer pel rugbi fins el mes de març (coses del calendari i d'haver de "conciliar horaris"), vam decidir anar a la Foixarda a veure el Sènior B, que jugava el seu partit contra el Gòtics.

El partit és a les 16:30 de la tarda, amb una temperatura agradable fins que va marxar el sol. Les cerveses de la segona part es van mantenir fresques tota l'estona, tot i que les vaig psassar putes per portar-les del bar a la grada (collons, que fredes que estaven!).

Arribem i notem certa hostilitat en penjar la pancarta a la grada. "Què és això?" ens pregunten, i responem amb un "del Barça", tot seguit ens demanen que marxem d'allà, que allà s'ubicarà l'afició del Gòtics. Ens posem a l'altra banda de la tribuna, on veiem que hi ha gent que porta el xandall del Barça.

El partit destaca per les mans de mantega dels jugadors dels dos equips i per les alternances al marcador, que va acabar amb un ajustat 18-20 a favor del Barça. El final del partit és el propi d'un derbi: empentes, tanganes, insults, polèmica arbitral i un jugador del Barça expulsat. Força inusual als partits que hem anat del Barça.

Al final ens trobem ambel Roger Ferrer, jugador del primer equip, que ens aclareix tot el misteri. El Gòtics és al rugbi el que el Voltregà és a l'hoquei, és a dir, un equip antigament vinculat amb l'Espanyol (o va dir una secció oficial? Ara no ho recordo...) i que, a mesura que els pericos s'han anat carregant les seves seccions, aquestes s'han reconvertit en un nou club.

Si sona la flauta, el cap de setmana del 30-31 de gener hi ha partit a la Teixonera, però ja m'ensumo que tornarà a coincidir amb el bàsquet...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada