diumenge, 7 de març del 2010

FCB - Getxo
Després de molt i molt de temps, la XVI per fi ha tornat al rugbi per veure un partit del Barça. Aquesta vegada el calendari si que ens ha acompanyat, i hem batut el rècord d'assistència sangculeriana a un partit de rugbi (6 persones). Per si no hi hagués prous alicients, la XVI ha estrenat la que, esperem, sigui la pancarta definitiva de la secció.
Tot i que l'hora de quedada era les 12, des de molta estona abans ja hi havia sangculerians rondant pel camp de la Teixonera mentres es disputava un partit de les categories inferiors. El prepartit s'ha fet al bar de les instal·lacions, recentment inaugurat.
Quan ja hi erem tots hem començat a penjar les pancartes, on hem estudiat a consciència la col·locació de els càmeres de TV (total, que les pancartes no sortiran per la tele). Amb un promig de pancarta per persona hem omplert tota la xarxa de protecció i ens hem posat mans a l'obra.
El partit ha estat plàcid, ja que el Barça ha guanyat per un clar 44-10. Destacar la bona animació durant els 80 minuts del partit, que el capità de la secció portava la samarreta de SCCC a sota de l'equipació i que un jugador rival (a qui anomenarem "el Lehmann de Getxo") ha tingut alguns problemes durant la primera part.
El proper partit serà a Can Foixarda contra el BUC. Tal i com ens ha explicat el delegat, partit clau per assegurar-se una plaça pels play-off d'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada