diumenge, 11 d’abril del 2010


Amb la ressaca del FCB - Madrid / Madrid - FCB, la XVI ha anat a la darrera jornada de la fase regular del campionat de LLiga. Partit important per acabar de decidir els emparellaments del play-off d'ascens.


L'arribada a la Teixonera ha estat a les 12:00, amb la presència de 3 sangculerians a les instal·lacions. Un migdia més, temperatura perfecta per jugar a rugbi i també per a que apareguin alguns "domingueros" que, per la seva estètica, han embrutat bastant la imatge.


Qui també ha aparegut ha estat Jaume Ferrer, que ha estat convidat per l'Enric (responsable de la secció) i amb qui hem tingut l'oportunitat de xerrar una estona.


El partit ha acabat 53-21 amb una grandíssima primera part del Barça, que ha arribat al descans amb un espectacular 41-14. Destacar els diversos problemes que hem tingut amb la pancarta arran de l'atropellament d'un jugador del Barça i els posteriors problemes amb una cervesa que ha acabat a terra (si, han estat uns segons on han regnat la confusió i el caos).


El play-off el jugarem contra l'Alcobendas, un dels equips clàssics de Divisió d'Honor i favorit per passar l'eliminatòria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada