diumenge, 28 de març del 2010

BUC - FCB

A l'inici de cada temporada de rugbi, és costum mirar el calendari de partits i comparar-lo amb el de la resta de seccions, per així fer-nos a la idea de quins partits hi podrem anar al llarg de la temporada. En teoria, el partit d'avui era dels que no hi podríem anar, per la coincidència amb el FCB - Fuenlabrada de bàsquet (partit típic de diumenge).
Sempre que parlàvem d'aquest partit pensàvem: "amb una mica de sort, posaran el rugbi el dissabte i així hi podrem anar", i així ho feiem saber als jugadors i a l'Enric durant el 3er temps del FCB - Getxo. Després de saber que el bàsquet jugaria dissabte el desig ja era un altre: "que no toquin res de l'horari! El rugbi ha de jugar el diumenge!". Com finalment així ha estat.
La trobada sangculeriana (amb la incorporació a darrera hora del Jacob!) ha estat a les 11:30 (sobretot, calia canviar l'hora correctament!!!) a Plaça Espanya, per arribar a la Foixarda mitja hora més tard (si que hem trigat a pujar, oi?). Temperatura agradable, amb el clàssic microclima tropical que ens té acostumat el camp de la Foixarda. Pengem les dues pancartes de la XVI i comencem a fer les primeres cerveses.
Pel que fa al partit, victòria 11-12 contra el BUC, que ens classifica matemàticament per jugar els Play-off's d'ascens a Divisió d'Honor. El partit ha estat un derbi típic: físic, trabat, amb polèmica i amb emoció fins el darrer instant, quan el Barça ha marcat l'assaig de la victòria a 5 minuts pel final.
El cap de setmana dels Barça - Madrid (futbol i bàsquet) juguem la darrera jornada contra l'Oviedo, on es decidirà la classificació final.
A destacar:
- La gentada que s'ha acostat a la Foixarda, ja que tota la tribuna estava plena (amb batukada inclosa al sector on es trobava l'afició del BUC).
- Avui teníem marcador! No ha estat necessari fer invents per controlar el resultat en tot moment.
- Els líniers eren "de debò". Normalment fan servir dos jugadors (un de cada equip), però avui a les bandes hi havia dos líniers que portaven una samarreta amb l'escut de la Federació Catalana de rugbi.
- Els propietaris del bar de la Foixarda són els mateixos que els del Federat. Al final del partit, mentres feiem la darrera cervesa, ens han vingut a saludar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada